O nas

Nikita Lunka

Vodja družinskega centra

Zavod O(s)misli. in to, da imam Tanjo in Marušo ob sebi mi ogromno pomeni. Tu se začenjajo uresničevati moje sanje. Kar snujemo, oblikujemo in ustvarjamo je tako lepo, prijetno, življenje spreminjajoče a vedno s ščepcom lahkotnosti in hudomušnosti - in to, mi je pri delu z njima najbolj všeč!

Kdo sem?

Nikita, iskriva gozdna vilinka, ob Cerkniškem jezeru vodi mini podeželske urice, družinske gozdne igralnice, teambuildinge in tabore za družine. Kresilka iskric v očeh, ki na gozdnih čajankah z ženskami prebuja njihovo pristno, pogumno, ranljivo in mo(go)čno naravo!

Moje sanje...

Že od malih nog sanja o prostoru, ki bi povezoval ljudi s seboj in med seboj. Prostoru, kjer je lahko vsak točno takšen kot je in to je dovolj! Končno ga imamo in na njem se odvijajo res lepi dogodki!

Maruša Lojk

Navigatorka Pustolovščin in Organizacije z Dodatkom Moralne Podpore

Čudovito je biti del tega, ko se ideja ali koncept preobrazi v resničnost. S sodelovanjem in prijateljstvom ter hkrati s profesionalnostjo in vztrajnostjo lahko ustvarjamo nove stvari in resnično uživamo v tem kar počnemo.

Kdo sem?

Maruša je vzgojiteljica predšolskih otrok, ki ima zelo rada glasbo, pustolovščine in dobre izzive. Vedno se z veselje loti novih projektov, še posebej pa uživa v načrtovanju dogodkov, kreiranju novih idej za delavnice in teambuildinge. Že nekaj let živi na Švedskem kjer raziskuje različne kulture, pridobiva nove izkušnje in si želi, da bi se ljudje med seboj še bolj povezali, ter se naučili še bolje prisluhniti drug drugemu.

Moje sanje...

Prizadeva si prebuditi raziskovalni duh pri drugih in jih spodbuditi k odkrivanju neskončnih možnosti, ki jih ponuja svet.

Tanja Jesenšek

Soustanoviteljica

V pripravi.

Kdo sem?

Še ne vem čisto. :) Vem pa, da sem vztrajna nabiralka izkušenj na področju medčloveških odnosov in v poslovnem svetu. Najraje se srečujem z raznovrstnimi znanji in razmišljam, kako jih povezati v nekaj novega.

Moje sanje...

Imeti lep prostor in čudovito skupnost. S spoštovanjem in radovednostjo raziskovati svoj svet in svetove drugih. Potem pa skupaj ustvarjati projekte, ki ljudem ožarijo dan, mu prinesejo smisel in nov zagon.

Zavod O(s)misli. © 2023 Vse pravice pridržane.

V sodelovanju s ⚝ Starfiniti d.o.o.

Izpolnite kontaktni obrazec:

Katere storitve vas zanimajo?*
Možnosti za ženske:
Možnosti za otroke:
GDPR*
Bi se želeli prijaviti na novičke?