Prijava

Tabor za nepopolne družine PRI HUDI MUHI

Drage družinice, srčno pozdravljene!

Preveseli smo, da že tretje poletje gostimo krasne družine in skupaj ustvarjamo lepše, bolj povezano in iskrivo življenje. Naj tretji družinski tabor ZAŽIVI!

Si že kdaj bil_a nekje, skupaj z drugimi ljudmi, kjer si občutil_a pomirjenost, globok vdih in občutek, da si lahko točno takšen_a kot si in da je vse okej? Da si dovolj, čeprav nisi popoln_a? In hkrati, da nekam pripadaš, da nisi sam_a?
Prosim izpolnite vpisna polja na obrazcu in kliknite gumb PRIJAVA. Po prijavi se vam kmalu javimo na vaš e-mail s predračunom in vsemi informacijami. Prijava je potrjena z nakazilom akontacije.
Kontakt

Za dodatne informacije nas lahko pokličete ali nam pišete na nikita.lunka@gmail.com

Telefon: 040 558 281 (Nikita)

Prijava

* Nakazuje obvezno vprašanje
Z vami bomo bili (priporočeno je ves teden, oziroma vsaj tri noči, da lahko res doživite družinski tabor, v kolikor ne gre nam pišite):*
Prenočili bomo:
PROGRAM ZA OTROKE (število mest omejeno, kdor ima več otrok ali želi varstvo pri drugih starših, napišite pod DRUGO):
Prijavljam se na sproščujočo masažo (termine pošljemo naknadno)?*
Dovoljenje za fotografiranje:*
Dovoljenje za objavo fotografij v namen promocije na socialnih omrežjih:*
Dovoljenje za izdelavo in objavo videa v namen promocije na socialnih omrežjih:*
Dovoljenje za uporabo in obdelavo podatkov - želite, da vas še naprej obveščamo o družinskih taborih, ženskih krogih, gozdnih dogodivščinah, igralnih sobotah, počitnicah in ostalih aktivnosti znotraj družinskega centra?*
Bi se želeli prijaviti na novičke?

Izjave

S seboj nesem veličasten prizor zahajajočega sonca, tisoče zvezd nad nami, neskončnost neba, tišino poletne noči. Sestrstva, povezanost žensk, ki se od prej večinoma nismo poznale. Nesem raznolikost in različnost družin in posebej zanimivo novo izkušnjo tabora. Hvala ženske, za skupno ustvarjeno čarobnost. Hvala Nikita, da smo lahko bili delček tabora
Tina Trojar
S seboj nesem hvaležnost, podporo, povezovanje, nove stike, mir, noč pod zvezdami, igrivost, sestrstvo! ❤️
Maja Trupi
Kaj nesem s sabo? Zaupanje v soljudi iz naše vasi ...
… Imajo svoje otroke, a če jim svoje dam v varstvo, da poskrbim/va zase, bodo otroci na varnem, in glej ga zlomka, bodo preživeli tudi brez enega ali obeh staršev, tudi kašno uro. Zaupaj!
A.
S seboj odnašamo prečudovito energijo, skupnost, povezanost, veselje, ljubezen, ki smo jo ustvarili na tem družinskem taboru. Hvala vam za ta res ODLIČEN TABOR!
Eva Kunstelj
Domov odnašam povezanost, skupnost, pomoč, razumevanje, sestrstva, odpuščanje, spustit iz rok in verjet, da bo res vse v redu. Nova izkušnja, kaj ženske zmoremo, ko delujemo kot eno. Neverjeten teden!
Špela
Prelep dan v objemu narave, s srčnimi ljudmi. Iskrice v očeh, lesketanje listov, iskren pogovor. To je bil moj dan!
Sanja
Naš dom bo za vedno drugačen. Ko se bom sprehajala z Nacetom in Piko po Hudi Muhi, me bo grel občutek povezanosti, srčnosti, sestrstva in filing "mamo to! Hvaležna za vso podporo družini, ki so bile tu, za občutek skupnosti - to je možno! Na iskrice. Na začetek lepe zgodbe družinskega centra
Nikita Lunka
S seboj nesem veliko lepih in srečnih trenutkov. Nikoli ne bom pozabil dobrih in srčnih ljudi, ki sem jih imel privilegij spoznati. Dali ste meni in moji družini občutek, da nismo sami, ampak, smo po celi Sloveniji razpršeni, da širimo luč in pozitivo. Rad bi, da se znova snidemo in spet skupaj kaj zapojemo, se podržimo in skupaj ustvarjamo nove, lepe spomine.
Anej Frančeškin

Zavod O(s)misli. © 2023 Vse pravice pridržane.

V sodelovanju s ⚝ Starfiniti d.o.o.

Izpolnite kontaktni obrazec:

Katere storitve vas zanimajo?*
Možnosti za ženske:
Možnosti za otroke:
GDPR*
Bi se želeli prijaviti na novičke?