Za ženske

Gozdne čajanke z Nikito

12 srečanj, kjer bova ob skodelici čaja prisluhnili, poiskali navdih, iskrico in zasnovali korake, ki te bodo podprli na poti, ki ti jo narekuje intuicija.

zate, ki si izbiraš polno, živo in prisotno življenje, tu in zdaj
zate, ki imaš dovolj čakanja in “nekoč, ko bo …” pogovorov
zate, ki si pripravljena na pot svobode in lahkotnosti

Za kaj gre?

Če ti je ob zgoraj naštetih stavkih hitreje poskočilo srce in nekaj v tebi reklo DA, si tu z namenom. Preberi naprej in če vsaj na enega zajameš dih in si rečeš: “ČAS JE”, lahko prav kmalu začneva s čajankami. 

Torej če:

  • zdaj pa že res ne moreš več preslišati glaska v sebi, da je čas, za korak naprej
  • čutiš, da si želiš drugače, boljše, več, a ne veš kako, kje in kdaj začeti
  • imaš veliko znanja, bereš, osebnostno rasteš, a se ti zdi, da se vedno znova zatakneš na določeni točki in ne gre naprej
  • si ženska, ki je doživela veliko preizkušenj, med njimi tudi težjih, h katerim se vedno znova vračaš, ko ti je težko, ti pa imaš dovolj, si želiš naprej
  • imaš za sabo izzive materinstva, porod, kot si ga nisi želela, poporodne izzive in se želiš podpreti
  • imaš dovolj, da si za vse sama, iščeš občutek topline, sprejetosti, skupnosti in "doma".

Da, lahko te podprem, slišim in te popeljem na pot miru, svobode in srčnih brc v rit, da zaživiš polno, živo in lahkotno življenje. 

Nimam čarobne paličice, izzivi ne bodo kar izginili, imam pa par zelo dobrih ušes, ki te bodo v polnosti slišale, z vsem kar si in kar nisi. Obljubim ti, da ne glede na to, kako se boš počutila pred najino čajanKo, boš iz nje odšla s polno čašo energije, pripravljena, opogumljena in jasnih smernic za naslednji korak.

Na prvi čajanki mi zaupaš več o sebi, spoznava se in se poveževa. Na naslednjo čajanko se pripravim in ti pomagam, da se konkretno skupaj lotiva izzivov, ki so na tvoji poti. Ljubeče, nežno, a mirno in odločno. Vse nadaljnje čajanke bodo potekale v prijetnem, toplem vzdušju, kjer te bom z veliko mero ljubezni podprla, spodbujala in bila ob tebi, da boš zaživela bolj polno, živo, pogumno in drzno življenje.

Informacije

Gozdne čajanke se lahko udeležiš v živo, v Žerovnici ob Cerkniškem jezeru ali pa online, kot ti je lažje in ljubše.

Tvoja investicija v 3 mesečni cikel tedenskih 50 minutnih srečanj je 480€ v enkratnem znesku ali 3 obroki po 180€. Prvi obrok je poravnan pred prvim srečanjem. 

Tvoja investicija v 6 mesečni cikel tedenskih 50 minutnih srečanj je 810€ v enkratnem znesku ali 6 obrokov po 155€.

O meni

S teboj na čajanki bom:

Nikita Lunka

Vodja družinskega centra Pri Hudi Muhi in mini gozdnih uric. Sem mamica hčerki Piki in sinu Nacetu, ki sem ju rodila doma. Do sedaj sta me naučila toliko, kot vsi učitelji skupaj.

Želim si biti nekdo, ki pri otrokih, najstnikih in odraslih prižiga iskrice v očeh in jih vedno znova spomni na to, kako čudoviti so. Organiziram tabore za družine, gozdne počitnice, družinske gozdne igralnice, ženske kroge ter teambuildinge za vse!

Prijavi se

Piši nam na info@osmisli.si ali pa nam pošlji prijavo preko spodnjega obrazca:

GDPR*
Bi se želeli prijaviti na novičke?

Zavod O(s)misli. © 2023 Vse pravice pridržane.

V sodelovanju s ⚝ Starfiniti d.o.o.

Izpolnite kontaktni obrazec:

Katere storitve vas zanimajo?*
Možnosti za ženske:
Možnosti za otroke:
GDPR*
Bi se želeli prijaviti na novičke?